Om Svarta Malin

Svarta Malin Scrapbooking består av mig, Malin Ljungblad och min "soulmate" Joachim Ljungblad. Vi är bosatta på landet, närmare bestämt i Jörlanda, några mil norr om Göteborg tillsammans med våra två döttrar. Företaget sköter vi hemifrån vid sidan av våra andra jobb; Joachim är kock på en musikförskola och trummis i Framed, och jag jobbar inom IT. Det är jag som sköter alla inköp och det är oftast mig ni kommer i kontakt med om ni mailar eller ringer. Joachim hjälper till med packning och leverans.

Tankarna kring att starta en egen butik, började våren/sommaren 2010. Jag kände att jag ville göra något mer, och har länge funderat på att starta eget, men det dröjde fram till vintern/våren 2011 innan jag gjorde verklighet av mina idéer. Att det blev just inom scrapbooking är ingen slump, jag har scrappat och stämplat sedan 2002, och det är något jag verkligen brinner för. Att sitta ner efter en jobbig dag och bara få tid för sig själv vid pysselbordet, är inte det härligt för själen?

Sortimentet hos Svarta Malin Scrapbooking består av sånt som vi själva använder och tycker om, men självklart välkomnar vi alla förslag om vad vi skall köpa in. Vi sätter stort värde på era tips och idéer! Maila gärna malin@svartamalin.com, vi strävar alltid efter att förnya och utöka vårt sortiment och de tjänster vi erbjuder.

Vårt mål med Svarta Malin Scrapbooking är att erbjuda dig som kund en plats där du kan hämta inspiration och information till ditt eget skapande, men även möjlighet att skaffa de produkter du behöver för ditt skapande. Vi skall vara tillgängliga för dig med god och personlig service och Svarta Malin Scrapbooking skall vara ett företag du trivs med!

Lite kuriosa!
Varför heter vi Svarta Malin Scrapbooking? Jo, namnet kommer från Povel Ramels sång "Svarta Malin" (sjungs av Martin Ljung). Jag lyssnade alltid på den när jag var liten och hälsade på hos min farmor och farfar. Vi skojade alltid och sa att det var jag som hette Svarta Malin och sen har det hängt med. Jag har kallat mig Svarta Malin på diverse forum, och då kändes det naturligt att min butik skulle heta det också!

Varmt välkommen till Svarta Malin Scrapbooking - hoppas du skall trivas hos oss!