söndag 20 mars 2011

Premiärinlägg!

Första inlägget i Svarta Malin-bloggen, JIPPI!

Tänkte börja med att visa ett lite enklare kort som jag gjort med några papper från Pysselgummans kollektion Sagan om Våren. De pappren är så fina, så det behövs inte mycket för att det skall bli ett kort!

Till kortbasen har jag använt cardstock från Reprint - Witch Hazel och Pinecone. Reprints cardstock är jättefin med en rak linnestruktur, och kommer i massor av härliga färger. Sedan har jag använt arken Blad och Vårdikt från Pion Design - Pysselgumman. Bilden kommer från ett vintageark - Vårhälsning, också det från Pysselgumman. Slutligen har jag dekorerat kortet med organzaband, rosknoppar, gröna blingstenar och en urklippt bild från Pysselgummans Tagsark.

Den stora blomman och metallhänget är privata.

Alla kanter har jag ruggat upp med en Edge Scraper, för att få ett lite slitet utseende. Jag har också använt Tim Holtz Ink Blending Tool och "inkat" alla kanter med Walnut Stain Distress Ink.

Passa på att kika in i shoppen, vi har en massa bra erbjudanden just nu!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket läckert kort och grattis till bloggen :-D Blev en följare direkt för att inte missa något :-P

Cina99 sa...

Grattis till nya bloggen :)

Jättefint kort, pappren är ju såå ljuvliga!

Sophie sa...

KUL med en ny inspirationsblogg!! Mycket fint kort!

Pysselfröken sa...

Ett stort grattis till bloggen! Kortet är superfint.Jag älskar Pion designs papper. Nu ska jag kika in i shoppen.

klockor kopior sa...

Parmigiani fake rolex Tonda GT finns också på ett gummiarmband, vilket är mycket smidigt och superkomfortabelt. Den har tankeväckande fake Rolex designgenomslag som bidrar till sammanhållningen i hela stycket, som ränder som spårar från flikarna och rolex replica ett guillochémönster som matchar klockans urtavla. Gummiremmen är ett trevligt alternativ, men det är svårt rolex kopia att rekommendera det i jämförelse med armbandet. Personligen tycker jag att Parmigiani borde göra vad replika klockor vissa märken som Vacheron Constantin gör med utlandet och helt enkelt förse armbandet och remmen med varje klocka snarare rolex kopior än att ha ett alternativ att välja.