söndag 17 april 2011

Grattiskort - Emma's Shoppe

Jag bara älskar pappren från Crate och här har jag använt papper och dekorationer från Emma's Shoppe och gjort ett grattiskort.


Det blommiga pappret heter Fabrics och är nog mitt favoritpapper, det är så härligt med alla färger och blommor! Det rutiga pappret är baksidan på samma ark. Den blommiga ramen kommer från arket Chipboard Accents som innehåller mängder med härliga chipboarddekorationer. Inuti ramen har jag lagt en bit av pappret Playhouse, ytterligare en favorit. Det är trevligt att bryta av med lite rustikare papper ibland.

Cardstocken är Avalanche och Macintosh. Sedan har jag dekorerat med bokstäver från Crates Alpha Labels, de helt underbara knapparna, det röda bandet kommer också från Crate, och lite hampasnöre. Den lilla remsan med "Gratulerar" kommer faktiskt från Pysselgummans Klippark från Sagan om Våren. Den låg och skräpade på pysselbordet, så då fick den också vara med! :o)

Den stora blomman och den vita ramen är privata.


Jag kan inte låta blir att dekorera insidorna på mina kort, varför lägga ner så mycket arbete på framsidan om inte insidan blir lika fin? Här har jag också använt mig av Fabrics och sedan har jag tagit en etikett från Accent Cuts och använt som skrivfält. Knappen kommer från Crate, och så en rosett av hampasnöre som avslutning.

Det var allt för denna gången, ha en fortsatt härlig söndag!


4 kommentarer:

snojbi sa...

Såå snyggt och underbara papper

Lilla07an sa...

Jättefint kort! Du har helt rätt...varför inte dekorera insidan också. Jag är alldeles för dålig på det.Få se om jag kan bli bättre nu då *s*.

Anneli sa...

Underbart kort gillar dina upplägg med alltid så fina detaljer.
Önskar dig en härlig påskhelg
Glad Påsk!
Kramar Anneli

Pysselfröken sa...

Jättevackert! Jag gillar färgkombinationen gul-röd-turkos. Hoppas att du har haft en fin påsk.
Kram