tisdag 5 april 2011

My Girl!

Var ju tvungen att inviga de nya pappren från Crate, och då hoppade jag på pappren från Emma's Shoppe med en gång. De är ju bara för läckra!

Det blev en layout med ett kort på min dotter från när vi var på cirkus i somras. Det var första gången vi gick på cirkus och förväntningarna var skyhöga! Det blev en toppenkväll med spunnet socker, cirkusprinsessor och massor av djur att titta på!
Jag har använt pappret Quilts som bas och till "lapptäcket" har jag använt pappren Sweets, Fabrics, Dresses och Books.
Ramen som skymtar under fotografiet kommer från arket med chipboard - Chipboard Accents, ett väldigt användbart ark med många härliga dekorationer och detaljer. Därifrån kommer också texten My Girl och klubban. Inuti ramen har jag använt Playouse för att markera lite. Etiketterna kommer från stickersarket Phrase Stickers.
Här har jag också använt etiketter från Phrase Stickers och en liten etikett för datumet från arket med chipboard. De små halvpärlorna på fjärilen kommer från Reprint, övriga detaljer är privata.
Uppe i högra hörnet har jag dekorerat med två chipboardformer från Chipboard Accents, och etiketten Sweet från Phrase Stickers.
Hoppas ni tyckte om min layout, jag kommer snart uppdatera bloggen med fler skapelser från Crates nyaste kollektioner!

4 kommentarer:

Åsa/asamia sa...

Åååå vad fint du gör!

Therese sa...

Superläcker LO och verkligen superläckra papper! Blir såå sugen på att klicka hem dem =D

Svarta Malin sa...

Ja, visst är pappren underbara! Älskar hela kollektionen! :)

Maria S sa...

Ååå vilken underbar layout, härliga färger och underbara dekorationer! Älskar bokstäverna i My Girl!!! <3