söndag 29 maj 2011

Ett grattiskort!

Nu har jag knåpat ihop ett grattiskort med några papper från Pion Designs kollektion Minnenas Ateljé! Dessa papper är ju helt ljuvliga med finstämda dämpade färger och underbara mönster.


Till kortbasen har jag använt Brocade cardstock som passar perfekt till färgerna i mönsterpappren jag använde - Bokstäver och Ros. Buren och fågeln är utstansade med Tim Holtz Alterations stansmall Caged Bird, jag älskar den mallen! Den kommer jag nog använda mycket! Jag har också klippt ut lite fjärilar ur klipparket liksom texten, och fågeln är utstansad ur den vackra baksidan på klipparket.


Buren är utstansad ur Brocade och så har jag lagt på Crackle Accents över hela buren. När det torkat, målade jag med vit akrylfärg (med en torr pensel) lite slarvigt över några ställen, för att få buren att se så där trevligt sliten ut. Hålen på buren täckte jag över med halvpärlor. Alla kanter är också distressade med Walnut Stain. Övriga dekorationer är privata.

Tack för titten!3 kommentarer:

Carina sa...

Läckert kort, gillade allt,buren, fågeln, fjärilarna:) Det är synd man inte hålller på med sedeltryck på sidan om, för det finns så mycket man vill ha...ler.....Än en gång jättefint:)
Kram

Lilla07an sa...

Såå fint! Man upptäcker hela tiden fler söta dekos ju mer man tittar. Verkligen superfint kort!
/M

Pysselfröken sa...

Mycket vackert!