måndag 16 maj 2011

Portrait - Ett porträtt

Hej på er mina vänner!

Nu har det äntligen varit lite fint väder här på eftermiddagen, så det firar vi med lite ny inspiration! Jag har skapat med de underbara pappren från Crates kollektion Portrait. Det är en layout till min bättre hälft - och den andra hälften av Svarta Malin Scrapbooking - Joachim. Det är Joachim som ställer upp och åker till Posten med era paket när det är dags för leverans. :-)

Jag har använt mig av båda sidorna av Bouquet och ena sidan av June. Basen består av cardstock - Avalanche. Jag har rivit alla kanter, och sedan inkat med Walnut Stain. Jag har också handsytt flera av kanterna med tjock sytråd. Sedan har jag smackat på med massor av godsaker ur Portrait-serien.
Uppe i hörnet har jag dekorerat med en label, virkad spets och en härlig, tygklädd brad. Årtalet är rubons från Jenny Bowlin och swirlen är grungeboard (privata).
Jag älskar arken med chipboarddekorationer, och här har jag använt en hel drös med dem. Samma spets som tidigare och så har jag använt flera borderstickers. Bokstäver och övriga dekorationer är privata.
Spets, en underbar, gul bordersticker och en chipboardtab. Jag ville inte ha texten som stod på taben från början, så jag tog en sticker som jag tyckte passade bättre och tryckte dit istället.

Det var allt för denna gången! Hoppas ni fick lite inspiration och att ni får en härlig vecka!

Tills vi hörs igen!Inga kommentarer: