fredag 9 september 2011

Månadens erbjudande - September

Vi har börjat med något nytt här på Svarta Malin Scrapbooking! Varje månad kommer vi ha ett extra bra erbjudande på en produkt eller produktgrupp.

Denna månad har vi 20% rabatt på allt ur Crates två serier Emma's Shoppe och Portrait. Skynda fynda - erbjudandet räcker september ut, eller så långt lagret räcker!

Här kommer lite smakprov:


Emma's Shoppe - Hela kollektionen

Emma's Shoppe - Chipboard

Emma's Shoppe - Knappar

Portrait - Hela kollektionen

Portrait - Chipboard

Portrait - Band

In och kika i butiken!


1 kommentar:

rolex kopior sa...

På ratten på Chronograph A hittar du en yttre fake panerai tachymetrisk skala, med applicerade fyrkantiga och rektangulära timmarkörer på varje position, utom de 3 och 6 oklockmarkeringarna, som fake hublot täcks av klockans två underdialer. Klockan med den mekaniska rörelsen har några fake seiko sekunder på vänster sida och en 30-minuters räknare till höger, medan kvartsutgåvorna är något fake patek philippe annorlunda, värd för en 60-minuters räknare istället på 3-timmars subdial. Var och en av underdialerna på både fake rolex kvarts- och mekaniska modeller har rektangulära händer med vippade linjer. Båda fake Rolex underdialerna är anslutna med klockans centrala "surfbräda" oval, i kontrastfärg till resten av urtavlan. De färgspetsade rektangulära rolex replica händerna passerar över bicolor-ratten och bestämmer timmar och minuter, medan en triangulär hand som rolex kopia matchar färgerna på tipsen på timme- och minuthänderna står redo på 12-klockan för att räkna av kronografens replika klockor sekunder.